2015. január 20., kedd

Kimagasló kiállítószámmal nyitja kapuit a Nürnbergi Játékkiállítás

Könnyen lehet, hogy a Nürnbergi Játékkiállítás, a Spielwarenmesse rekordmennyiségű kiállítóval kezdi a 2015-ös évet. Az idei idényben több mint 2800 kiállító regisztrált az eseményre. A január 15. és február 2. közt megrendezésre kerülő kiállításon 120 ország 75 000 kiállítója vesz részt a játék, a hobbi és a szabadidő területéről. A Spielwarenmesse így idén is sikerrel zsebeli be az iparág legnagyobb rendezvényének járó trófeát.

A szervezők különösen nagy sikereket könyvelhetnek el új kiállítók beszervezése terén, mely elsősorban az életstílus és trend szektor jelenlétének erősödését érinti. Története során először mutatja be a Spielwarenmesse ezt a termékkategóriát önálló kiállítási területen, a középső bejárat (Eingang Mitte) mellett. A látogatók itt játszószoba eszközök, beltéri dizájnelemek, rajongói és licenszelt termékek, valamint kiegészítő cikkek hosszú sorával találkozhat majd. Ezek a termékcsoportok nem csupán profitabilisak, de sikerrel egészítik ki a kiskereskedők jelenlegi kínálatát is.

A rendezvény legsikeresebb éve továbbra is a 2002-es volt, amikor összesen 2837 kiállító tisztelte meg a látogatókat jelenlétével. Az idei év végleges kiállítói létszámát Ernst Kick, a Spielwarenmesse EG igazgatója a január 22-i sajtókonferencián jelenti be. Az eddigi kilátások szerint szoros verseny várható a rekorder év címért.

Címkék: